Selecteer een pagina

Inspiratie: Kleurrijke Paasversiering!

Ik denk altijd met veel plezier terug aan de tijd dat we met z'n allen rond de keukentafel zaten om eieren te beschilderen. Lekker samen kliederen met verf, de strijd om wie het mooiste ei had en Paasstukjes in elkaar knutselen... Ondertussen zijn we toch echt...

Lees meer

Sinterklaas is weer in het land!

Ik ben gek op deze periode van het jaar. Bij ons in de familie hebben we een rijke Sinterklaas traditie. Elk jaar vieren we het met z'n allen met surprises, gedichten en alles erop en eraan. De lol begint natuurlijk al met het lootjes trekken (daar is trouwens een...

Lees meer

Merel
Welcome to my interior design and lifestyle blog! I'm Merel, an interior designer from the Netherlands. On this blog I share what inspires me, what I enjoy and makes me happy.
Please use the translate function to read in your own language. Have fun!

Categorieën

Beeldmateriaal en tekst

Gebruik van beeldmateriaal en tekst van dit blog:

Wil je een post, foto's of teksten van mijn blog gebruiken? Leuk! Plaats dan in ieder geval mijn blognaam en een link naar de oorsprong van het betreffende artikel op jouw blog, pinterestboards, instagram, tumbler, je website of iets dergelijks. Geef je mij een berichtje als je het geplaatst hebt?
Zorg ook dat bij alle afbeeldingen de originele bron / fotograaf komt te staan.

Wat betreft de posts op mijn blog: ik doe mijn best alle namen en linkjes goed te vermelden. Mocht je iets tegenkomen wat jou toebehoort en/of waar geen juiste informatie bij staat, neem dan contact met me op en dan pas ik het direct aan.

Dank je! Merel | Blackbird design

Pin It on Pinterest